Mi lesz veled Prey 2? - GTV NEWS 22. hét - 1. rész

Mike • 2013-07-04 00:02:01 • Rovat: Hírek


Már itt is van a 22. heti hírműsoradag első része, amiben ezúttal is a rövidebb infók dominálnak, de ha letudtuk a kötelezőt, csak úgy záporoznak a nagyobb nevek. Lesz itt kérem egy raklapnyi Grand Theft Auto V infó, érdekességek a Prey 2 fejlesztésével kapcsolatban és Electronic Arts-féle Online Pass törlés.



Grand Theft Auto V / Prey 2 / Darksiders



Pár szerencsés már kipróbálhatta a Grand Theft Auto V-öt és bizony egyikük elmondása alapján nem okozott csalódást. A játékmenet ismerős, a brutalitás a megszokott mederben csordogál, míg a grafika és a látvány jóval szebb, sőt színekkel teli.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:28)
EA féle ingyenes DLC-k és Online Pass-ek (3:41)
Grand Theft Auto V információk érkeztek (4:33)
Az Arkane Studios készítheti a Prey 2-t? (5:21)
Így folytatódhatott volna a Darksiders (5:55)


A Darksiders fejlesztői elárulták, hogy miként is képzelték el a harmadik részt, természetesen next-gen konzolokra. Az eredeti terv egy 4 fős kooperatív móka lett volna a négy lovassal a főszerepben, miközben a poklot rohamoztuk volna velük bőszen és erőteljesen. Sajnos a THQ csődje nyomán a Vigil Games és a jogok két külön kiadóhoz kerültek, de ki tudja, idővel talán valóban érkezhet egy új Darksiders. Ennyi lett volna a 22. heti híradag első része, hamarosan érkezünk a folytatással, addig is sziasztok.






Címkék:  Electronic Arts, Grand Theft Auto V, Prey 2, Darksiders


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>