The Last of Us multi-morzsák - GTV NEWS 23. hét - 2. rész

Mike • 2013-07-08 21:45:37 • Rovat: Hírek


Rohamléptékben igyekszünk bepótolni a kimaradt hírműsorokat, úgyhogy nincs megállás, máris itt van a 23. hét összefoglalójának második része. Érdekességekből ezúttal sem lesz hiány: Prey 2, Pro Evolution Soccer 2014, The Crew és The Last of Us mulits infók szerepelnek az étlapon.



Prey 2 / Pro Evolution Soccer 2014 / The Last of Us



A The Crew sokban hasonlít majd a legutóbbi Driver: San Francisco-hoz, de a bejárható terület mindenképpen túltesz az "elődön", hiszen ha minden igaz, akkor egész Amerikát begurulhatjuk a kerekeinkkel. Az árkádos őrület egyébként leginkább az online szekcióra lesz kihegyezve, de a magányos farkasok is elkocsikázhatnak a naplementébe minden komolyabb gond nélkül.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:26)
Már nem fejleszti a Human Head Studios a Prey 2-t (3:45)
Pro Evolution Soccer 2014 információk érkeztek (4:31)
Az új Driver játék The Crew néven érkezik? (5:16)
The Last of Us multiplayer részletek (6:08)


Úgy tűnik, hogy a Human Head Studios már nem fejleszti a Prey 2-t, sőt állítólag a projekt már a Bethesda kezében csücsül, akik a Dishonored-et készítő Arkane Studios-ra bíznák a munkálatokat. Eközben a Human sem ül a babérjain, hiszen állítólag egy sandbox játékot hegesztenek, amiben egy nagy európai várost járhatnánk be kedvünkre, valamikor a századforduló derekán. Várjuk a további fejleményeket, ti pedig várjátok a következő hírműsort, amivel hamarosan érkezünk. Sziasztok!






Címkék:  Human Head Studios, Prey 2, Pro Evolution Soccer 2014, The Crew, The Last of Us


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>