E3-on volt a Fallout 4? - GTV NEWS 24. hét - 1. rész

Mike • 2013-07-10 22:22:43 • Rovat: Hírek


Gőzerővel rohanunk tovább, így már neki is ugrunk a 24. hét vaskos híranyagának. Ezúttal a rövidhír részleg rövidebb az átlagnál, mivel a szokásosnál is több érdekesség történt a héten. Xbox One infók, Cliffy B nyilatkozata, Fallout 4 és Danger Close bezárások, hogy csak párat említsek.



Xbox One / Danger Close / Fallout 4



Bár az E3-on senki sem hallott a Fallout 4-ről, állítólag a Bethesda bemutatta a játékot, csak épp zárt ajtók mögött. Olyan pletykák is terjengenek, hogy a posztapokaliptikus RPG negyedik része már 55%-ban készen van és valamikor jövőre jelenthetik be, talán épp az E3-on.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:30)
Cliffy B szerint gyilkosak a használt játékok (2:22)
Magyarországon nem lesz Xbox One 2013-ban (3:00)
A Danger Close-t utolérte a neve, bezártak (3:58)
A 3D Realms beperelte a Gearbox Software-t (4:26)
Lehet, hogy kint volt az E3-on a Fallout 4? (4:53)


A rengeteg Xbox One-nal kapcsolatos megszorítást azóta kicsit megfaragták a Microsoft-nál, de úgy tűnik, hogy idén így sem kapunk konzolt, lévén kicsiny hazánk nem fért bele abba a bagázsba, ahol már 2013 év végén behúzhatják a gépet. Hát ez van, idén marad a PS4, jövőre meg majd meglátjuk az Xbox One-t. Ennyi lett volna a 24. hét első híradagja, de hamarosan érkezünk a folytatással, addig is jó nyarat mindenkinek, sziasztok!






Címkék:  Cliffy B, Xbox One, Danger Close, 3D Realms, Gearbox Software, Fallout 4


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>