QTE elemek és a Ryse - GTV NEWS 24. hét - 2. rész

Mike • 2013-07-12 15:46:38 • Rovat: Hírek


Nincs idő késlekedni, máris itt van a 24. hét híradagjának folytatása, melyben a szokásos rövidebb infós szegmens után olyan címek kerülnek terítékre, mint az alaposan átalakított Ryse: Son of Rome, a meglehetősen túlfűtött Wicked Paradise, vagy épp a diplomáciával is hódító Total War Rome II.



Wicked Paradise / Ryse - Son of Rome / Total War Rome II



A Ryse: Son of Rome játékmenete meglehetősen átalakult, hiszen korábban még egy Kinect-es címet ígértek nekünk, amiből már szinte semmi sem látszik. A QTE elemek csak úgy ömlöttek felénk az E3-as demóban, de nem kell félni, ha elrontjuk a gombokat akkor sincs gond, minden megy tovább. Nem lesz így kevés a kihívás?




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:26)
Wicked Paradise, szexjáték a javából (2:17)
Ryse - Son of Rome, QTE részekkel díszítve (2:59)
Deadfall Adventures információk érkeztek (3:43)
Total War Rome II és a diplomácia (4:35)


A Total War Rome II-ben már igazi diplomáciai fölényt is kiharcolhatunk magunknak, hiszen a fejlesztőknek hála egy meglehetősen összetett rendszert is beleraktak a stratégiába. Ha úgy tartja kedvünk szövetségeket köthetünk, de akár még el is árulhatunk valakit, ha az érdekeink úgy hozzák. Lehetőségeink tehát széles skálán mozognak, érdemes is használni őket, hiszen aki jól taktikázik, az könnyen felülkerekedhet. Ennyi lett volna a 24. hét hírösszefoglalója, hamarosan érkezünk a 25. heti anyaggal, addig is sziasztok!






Címkék:  Wicked Paradise, Ryse - Son of Rome, Deadfall Adventures, Total War Rome II


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>