Ubisoft mozik érkezhetnek - GTV NEWS 25. hét - 1. rész

Mike • 2013-07-13 23:30:02 • Rovat: Hírek


Igazi Ubisoft-os különkiadást köszönthetünk a 25. hét első hírösszefoglalójának hála, hiszen a franciák nemcsak a folytatásokon agyalnak erősen, hanem a mozis törekvéseiken is. Azért az uborka mellett más is helyet kap a salátában, lesz itt kérem TitanFall, PlayStation 3 és Nintendo Wii U is.



TitanFall / Beyond Good & Evil / Prince of Persia



Ki ne emlékezne a Uwe Boll féle Far Cry-ra, ami minden idők egyik leggyengébb mozis játékadaptációja. Nos, a Ubisoft ezúttal nem szeretné a véletlenre, illetve a hírhedt rendezőre bízni a dolgot, ezért már gőzerővel keresi a direktort, színészeket és írókat. Külön érdekesség, hogy más filmötletek is felmerültek, mint például a Watch Dogs, egy új Far Cry szösszenet, de még a Rabbids-ek is kérnének maguknak egy moziszeletet.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:26)
Nem lesz a TitanFall-ban egyjátékos kampány (5:49)
Új Beyond Good & Evil és Prince of Persia érkezik? (6:25)
Rayman Legends és gyenge Wii U eladások (7:05)
Nem csökkenhet az ára a PlayStation 3-nak (7:40)
Watch Dogs, FarCry és Rabbids mozik készülőben (8:08)


Sejtettük, de most már tudjuk is, hogy a Rayman Legends azért lépett ki a Nintendo Wii U-s exkluzivitásból, mert az érintett konzol eladási meglehetősen kellemetlenek. A Ubisoft ezért aztán a már kész változatot is visszafogta, amit sem a rajongók, sem pedig a készítők nem vettek jó néven, de az erősebb kutya a profit. Hamarosan folytatjuk a 25. hét híradagját, addig jó GameTeVe-zést, sziasztok!






Címkék:  Titanfall, Beyond Good & Evil, Prince of Persia, Rayman Legends, Wii U, PlayStation 3, Watch Dogs, Far Cry, Rabbids


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>