Rettegés és amnézia - GTV NEWS 26. hét - 1. rész

Mike • 2013-07-17 23:07:07 • Rovat: Hírek


Már meg is érkezett a 26. hét első hírösszefoglalója, amiben visszavették uralmukat a rövidebb infók, de nem kell aggódni, érdekességekből ezúttal sem szenvedünk majd hiányt. Beszámolunk nektek az Amikrog-ról, az Amnesia: A Machines for Pigs-ről és a The Walking Dead 400 Days DLC-ről is.



The Walking Dead 400 Days / Amikrog / Amnesia: A Machines for Pigs



Már az Amnesia: The Dark Descent sem volt semmi, ha a rettegési faktort nézzünk, de úgy tűnik, hogy az idén nyáron, vagy ősszel megjelenő folytatás, még az elődnél is parásabb lesz. A halálfélelem állandóan ott liheg majd a nyakunkba, így akik kicsit gyengébben bírják az ilyesféle borzalmakat, azok inkább neki se üljenek.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:26)
Megérkezett a The Walking Dead 400 Days (5:09)
Amikrog néven folytatódik a Neverhood? (5:45)
Az Amnesia: A Machines for Pigs-től be fogsz... (6:15)
A PS4 a PS Eye kamera hiánya miatt olcsóbb (6:47)


Úgy tűnik, hogy a Sony valóban úgy nyerte meg az árháborút, hogy a PS4 mellől kikapta a PS Eye kamerát, mivel ha a kütyüt is szeretnénk beszerezni, akkor már az 500 eurós bundle csomagot kell választanunk, amiben egyébként a Knack is helyet kap. Azonban hiába érjük el ezzel már az Xbox One árát, ha nincs szükségünk a PS Eye-ra, akkor 400 euróból is megúszhatjuk a dolgot, ami mindenképp egy baráti lehetőség. Ezzel azonban még nincs vége, a next-gen háború folytatódik, ahogy hamarosan a mi hírműsorunk is, sziasztok!






Címkék:  The Walking Dead 400 Days, Amikrog, Amnesia: A Machines for Pigs, PS4


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>