Reboot lesz a Mirrors Edge 2? - GTV NEWS 26. hét - 2. rész

Mike • 2013-07-20 11:22:00 • Rovat: Hírek


A 26. hét második hírműsorában sem kell lemondanunk a rövidebb infókról, de ezúttal a komolyabb érdekességek lesznek többségben. A szokásos next-gen részleg után beszámolunk majd a Nordic Games hatalmas bevásárlásáról, American McGee OZombie-járól, de a The Last of Us körül is akad pár furcsaság.



The Order: 1886 / Mirror's Edge / The Last of Us / Arma 3



Az Electronic Arts bejelentette, hogy bár az új Mirror's Edge kapcsán mindenki folytatásra számított, ők azonban inkább egy reboot-ban gondolkodnak. És hogy miért vártak eddig? Az ötleteiket már nem lehetett volna jelen generációra átültetni, ezért kivárták a next-gen korszak eljövetelét.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:26)
A Microsoft is nyit az Indie fejlesztők felé (3:40)
The Order: 1886, London kiköpött mása (4:15)
A Nordic Games nagy bevásárlást tartott (4:44)
American McGee inkább az OZombie-n ügyködik (5:17)
Folytatás helyett reboot lesz az új Mirror's Edge (6:07)
Ellen Page látható a The Last of Us-ban is? (6:34)
Végre elstartolt az Arma 3 bétája (7:08)


A Microsoft ismét egy szimpatikus lépést tett, hiszen azok után, hogy az E3-on bejelentett DRM-ek nagyobbik részét megkurtította, most az indie fejlesztők felé tett egy kedves gesztust. Bejelentették, hogy a korábban ismert rendszert, miszerint a javításokért fizetni kell a konzoljukra, nemes egyszerűséggel eltörlik, így mostantól mindenki ingyen tolhatja ki a patch-eket. Ennyi lett volna a 26. hét híranyaga, de már kopogtat a 27., tartsatok akkor is velünk, sziasztok!






Címkék:  Microsoft, The Order: 1886, Nordic Games, American McGee, OZombie, Mirror's Edge, The Last of Us, Arma 3


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>