Új Prince of Persia - GTV NEWS 27. hét - 1. rész

Mike • 2013-07-21 16:38:01 • Rovat: Hírek


Nincs megállás, a 26. hét után máris szállítjuk nektek a 27. hét híradagját, amiben a kötelező rövidebb infók után szót ejtünk majd a Microsoft-féle Games with Gold akciójának első résztvevőjéről, a tabletek esetleges jövőjéről és a Prince of Persia - The Shadow and the Flame mobilos újragondolásáról is.



Defense Grid / Prince of Persia - The Shadow and the Flame



Ahogy a Microsoft azt korábban már megígérte, ők is elindítják a PS Plus-féle szolgáltatásukat, aminek hála a Gold előfizetés mellé bizonyos időnként kapunk egy-egy ingyen játékot. Korábban ezt a Halo 3-mal és az Assassin's Creed II-vel reklámozták, de az első cím a Defense Grid lett, ami ugyan nem egy rossz játék, el lehet vele szórakozni, de mégsem egy Master Chief, vagy Ezio.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:26)
Defense Grid az első ingyenes Xbox Live-os játék (4:45)
A tabletek lenyomják a konzolokat teljesítményben? (5:21)
Megjelent Xbox Live-on a Scourge Outbreak (5:51)
Prince of Persia - The Shadow and the Flame (6:27)


Sokan várták az új Prince of Persia bejelentésre, de szerintem kevesen számítottak egy mobilos változatra. A Prince of Persia - The Shadow and the Flame ugyanis az azonos című játék átdolgozása lesz iOS-re és Androidra, ahol új grafika, harcrendszer, egy raklapnyi acsi és persze ranglista várja a rajongókat. Jó, jó, de azért nem az igazi. Ezzel zárnánk is a 27. hét első műsorát, de hamarosan érkezünk a folytatással, addig is jó nyarat, strandolást és bikinizést, sziasztok!






Címkék:  Defense Grid, Xbox Live, Scourge Outbreak, Prince of Persia - The Shadow and the Flame


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>