SimCity érdekességek - GTV NEWS 27. hét - 2. rész

Mike • 2013-07-23 21:25:35 • Rovat: Hírek


Számos érdekesség zsúfolódott bele a 27. hét második hírműsorába is, úgyhogy ezúttal sem érdemes lemaradni róla. A rövidebb morzsák után rápillantunk a Kinect-re épülő D4 - Dark Dreams Don't Die-ra, kivesézzük a Shadow of the Eternals körüli botrányt, vágül pedig beszámolunk egy SimCity kérdőívről is.



D4 - Dark Dreams Don't Die / Shadow of the Eternals / SimCity



A D4 - Dark Dreams Don't Die az idei E3-on mutatkozott be először, de azonkívül, hogy a Kinect-re épül és a cell shaded megjelenítést használja, nem sokat tudtunk róla. Nos, a történetben egy nyomozót alakítunk, a megjelenés epizodikus lesz és bár a Kinect ajánlott, semmiképp sem kötelező. Minden további a videóból kiderül.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:24)
D4 - Dark Dreams Don't Die részletek érkeztek (4:56)
A Shadow of the Eternals fejlesztőjét lekapcsolták (5:50)
SimCity kérdőív az érkező fejlesztések ügyében (6:18)


Úgy tűnik, hogy a SimCity fejlesztői kezdenek feleszmélni, hiszen állítólag egy kérdőívet dobtak közre, amiben pár újdonságra lehet szavazni. Offline mód, metrók, nagyobb terület, hogy csak a legfontosabbakat említsük, azaz lehetséges, hogy a máig sokat emlegetett gondok hamarosan már a múlt ködébe vesznek. Reméljük valóban így lesz, de addig is tartsatok velünk, sziasztok!






Címkék:  D4 - Dark Dreams Don't Die, Shadow of the Eternals, SimCity


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>