Metro Last Light DLC-k - GTV NEWS 28. hét - 1. rész

Mike • 2013-07-28 15:38:40 • Rovat: Hírek


Óriási a meleg, kevés az eső és mindenki a strandon piheni ki az egész éves fáradalmakat, mi azonban nem lazsálunk, máris hozzuk nektek a 28. hét első hírösszefoglalóját, amiben beszámolunk a Crytek által törölt Redemption-ról, az új Ratchet and Clank játékról, valamint a Metro Last Light-hoz érkező DLC-kről.



Redemption / Ratchet and Clank: Into the Nexus / Metro Last Light



A Crytek annak idején szívesen belevágott volna a poszt-apokaliptikus játékok mezőnyébe a Redemption-nel, csakhogy a tesztelők beszámolói alapján több gond is akadt a címmel. Feladatunk egyébként egy kislány védelme lett volna, de a kisasszony inkább csak nyűg volt a hátunkon, ezért nem sokat gondolkodtak, mikor a kukázás mellett döntöttek, bár a későbbiekben még visszahozhatják az élők sorába.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:25)
A Crytek pihenteti kicsit a Redemptiont (5:30)
Érkezik a Ratchet and Clank: Into the Nexus (6:02)
Befutott a Metro Last Light első DLC-je (6:41)


A Metro Last Light sem úszhatja meg DLc-k nélkül, amikben rendszerint újabb küldetéseket, vagy épp pár új cuccot köszönthetünk az univerzumban, de a későbbiekben egy olyan kiegészítő is érkezhet, amiben a nem játékos karakter irányítását vehetjük át, így ismerve meg jobban a történetet. A csomagokat egyébként egyben is behúzhatjuk a Season Pass-nak hála. Ezzel véget is ért a 28. hét első hírösszefoglalója, de egy rész még van a tarsolyunkban, addig is jó nyarat mindenkinek, sziasztok!






Címkék:  Redemption, Ratchet and Clank: Into the Nexus, Metro Last Light


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>