Min ügyködött az Obsidian? - GTV NEWS 28. hét - 2. rész

Mike • 2013-07-28 21:45:54 • Rovat: Hírek


Hiába tűz a nap, fojtogat minket a meleg és szabotál az internetszolgáltató, a 28. hét második hírműsorának kiadásában semmi sem gátolhat meg minket. És hogy miről is lesz benne szó? American McGee OZombie-járól, a megkurtított ingyenes Drive Club-ról, egy sajnálatos törlésről és az Obsidian titkos projektjéről.



OZombie / Drive Club / Infinity Blade: Dungeons



Kiderült, hogy bár a Drive Club valóban járni fog a PS Plus előfizetés mellé a PS4 megjelenését követően, az így kapott változat nem fog teljesen megegyezni az eredetivel. Kevesebb pálya és karcsúbb kocsilista vár majd minket, viszont az online részleget így is teljes egészében kiélvezhetjük.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:25)
Név változtatáson esik át az OZombie? (4:51)
Az ingyenes Drive Club karcsúbb lesz (5:45)
Skyrim szerű sci-fi játékot készít az Obsidian? (6:24)
Elkaszálták az Infinity Blade: Dungeons-t (7:09)


Nemrégiben kiderült, hogy az Obisidan pár éve egy sci-fi RPG-n ügyködött, ami a Skyrim motorját használta volna. A Backspace-ben időutazás, idegenek és lőfegyverek várták volna a játékosokat, de a fejlesztés valamiért abbamaradt. A készítők elárulták, hogy a projekt sosem került kukába, így bármikor visszatérhet, aminek mi kifejezetten örülnénk. Ezzel a reményteli infóval zárnánk is a 28. hetet, hamarosan azonban érkezik a 29. heti adag, sziasztok!






Címkék:  OZombie, Drive Club, Obsidian, Infinity Blade: Dungeons


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>