Drive Club infók - GTV NEWS 29. hét - 1. rész

Mike • 2013-08-05 12:37:23 • Rovat: Hírek


Újabb hét híranyagának esünk neki és ezúttal már tényleg a hosszabb, tartalmasabb érdekességek fognak dominálni. Számos infó érkezett a Battlefield 4 egyjátékos kampányáról, a Drive Club pályáiról és járgányairól, de pár Kickstarter-es projekt is felütötte a fejét, melyek közül az egyik hazai színekben versenyez.



Battlefield 4 / Drive Club / Rekoil / Balrum



Úgy tűnik, hogy a Drive Club fejlesztői semmit sem bíznak a véletlenre, hiszen minden egyes kocsit fél éven át szépítgettek, a pályákról már nem is beszélve. Ez utóbbiak esetében egyébként leginkább a szerpentines sprintversenyek dominálnak majd, de nem ússzuk meg a körversenyeket sem, ahol nem mindig az lesz a legmenőbb, aki elsőként száguld át a célvonalon.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:26)
A Capcom a Comic-Conon bejelentette a Strider-t (5:00)
Információk érkeztek a Battlefield 4 kampányáról (5:42)
Érdekességek a Drive Club-al kapcsolatosan (6:23)
Rekoil - Érkezőben van az új e-sport király? (7:02)
Balrum - Magyarok is a Kickstarterrel próbálkoznak (7:48)
Újabb Kickstarter gyűjtés az Alice jogok kapcsán (8:25)


Érdekes projekt ütötte fel a fejét a Kickstarter-en. A magyar fejlesztésű Balrum egy igazi RPG, ahol a szerepjátékos elemek mellett más érdekességeket is találunk. Készíthetünk különféle tárgyakat, élhetjük az életünket, dolgozhatunk, de akár egy saját kis házat is felhúzhatunk a farmunk mellé. Természetesen szükségleteink is lesznek, így nem árt majd odafigyelni magunkra, hogy mindig együnk, igyunk és aludjunk eleget. Mi szurkolunk nekik, reméljük összejön a dolog. Ezzel végére is értünk a 29. hét első hírösszefoglalójának, mindenki nyugodtan üljön vissza a hűtőbe, de ne feledjétek, hamarosan folytatjuk!






Címkék:  Capcom, Comic-Con, Strider, Battlefield 4, Drive Club, Rekoil, Balrum, Kickstarter, Alice


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>