Grid 2 minden mennyiségben - GTV NEWS 30. hét - 1. rész

Mike • 2013-08-16 15:00:58 • Rovat: Hírek


Nekikezdünk a 30. hét történéseinek és meg kell hagyni, ezúttal is volt pár érdekesség a konzolok, a számítógépek és a játékok világában. A rövidebb infók után beszámolunk majd a Grid 2 jövőjéről, egy újabb kórházas horrorról, de a Sims 3 kiegészítő folyama is tovább robog, elhozva nekünk a filmeket és a jövőt.



Grid 2 / Forgotten Memories / Digital Reality / F.E.A.R. Online



A Codemasters bejelentette, hogy a Grid 2 nem fog a feledés homályába veszni. A játékot folyamatosan foltozzák majd, de a komolyabb DLC-kről sem kell majd lemondanunk, amikben rendszerint különféle kocsikat és persze új pályákat találhatunk.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:26)
A Codemasters gőzerővel támogatja a Grid 2-t (5:00)
Waywawrd Manor: Neil Gaiman videojátékot készít (5:52)
Forgotten Memories, egy újabb kórházas horror (6:30)
Bezárt a magyar Digital Reality. Vagy mégsem? (7:02)
F.E.A.R. Online: Free-to-Play F.E.A.R. készül (7:43)
The Sims 3 mozis és Sci-fis kiegészítők érkeznek (8:12)


Visszatér a F.E.A.R. sorozat, ezúttal azonban csakis az online örömökre koncentrálnak, méghozzá free-to-play rendszerrel megspékelve. A játékban számos módban üthetjük majd el az ellen idejét, de ha meguntuk az egymás elleni harcot, akkor egy maximum 4 fős kooperatív kampányt is végigtolhatunk a haverokkal. Reméljük a free-to-play rendszer nem válik pay-to-win-né és csak különféle külsőségeket vásárolhatunk meg valódi pénzért. Hamarosan kiderül, de addig is tartsatok velünk, sziasztok!






Címkék:  Codemasters, Grid 2, Waywawrd Manor, Neil Gaiman, Forgotten Memories, Digital Reality, F.E.A.R. Online, The Sims 3


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>