Dead Rising 3 infók - GTV NEWS 30. hét - 2. rész

Mike • 2013-08-20 00:17:26 • Rovat: Hírek


A 30. hét második fele is bőven szolgált számunkra érdekességekkel, úgyhogy a rövidebb infókat követően ezúttal is szaftos hírekkel szolgálhatunk nektek. A szokásos next-gen blokkot követően megosztunk pár infót a Dead Rising 3-mal kapcsolatban, de az íégretesnek tűnő TitanFall sem marad ki a buliból.



Xbox One / Dead Rising 3 / TitanFall



A Microsoft nem győzi visszaszívni azokat a mondatokat, amiket anno még az E3 alkalmával köhintett el a saját konferenciáján. A számos DRM rendszer eltörlését követően most az indie fejlesztők felé tettek egy lépést, ezzel ismét növelve az esélyeiket a PS4-gyel szemben.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:31)
Az Xbox One is nyit az Indie fejlesztők felé (6:01)
Részletek érkeztek a Dead Rising 3-al kapcsolatosan (6:34)
Nem lesz multi a Ratchet and Clank: Nexus-ben (7:06)
Az Xbox One-nak mégis lehet esélye a piacon (7:40)
TitanFall, érdekességek a robotos őrület kapcsán (8:10)
Részletek az Xbox One Kinectjével kapcsolatosan (8:47)


A Dead Rising 3 igyekszik azon az úton haladni, amit korábban a széria részei kitapostak, de akik igazán komoly kihívásra számítanak, azok a Nightmare móddal kezdjék az ismerkedést. Nem elég, hogy több a zombi, még az idő is szorít minket, ami ha letelik, akkor bizony fűbe harapunk. Már előre látom, hogy a gyengébb idegzetű játékosok a fejlesztők rokonait veszik a szájukra, de nem hiába hívják ezt a lehetőséget rémálomnak.






Címkék:  Xbox One, Indie, Dead Rising 3, Ratchet and Clank: Nexus, Titanfall, Kinect


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>