EverQuest Next infók - GTV NEWS 31. hét - 1. rész

Mike • 2013-08-23 18:25:50 • Rovat: Hírek


Újabb hétnek veselkedünk neki, szám szerint a 31-nek és érdekességekből most sem lesz hiány. A rövidebb infókat tartalmazó blokkot követően megnézzük, hogy mire is veri a mellkasát a Sony, kiderül, hogy mennyire bőgött le a Nintendo Wii U és végül beszámolunk egy egyfős hazai projektről is.



EverQuest Next / Nintendo Wii U / Meridian: New World



A Sony szerint az EverQuest Next alaposan átformálja majd az MMO-k körüli állóvizet. A játék egyik legnagyobb durranása kétségkívül a rombolható környezet lesz, de más területeken is szolgáltat újdonsággal, példának okáért fejlődni sem fogunk, helyette saját magunk alakíthatjuk ki a kívánt kasztunkat.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:27)
Áradozik a Sony az EverQuest Next-ről (4:31)
Nintendo üzleti helyzete: Kutyának se kell a Wii U (5:17)
Egyszemélyes magyar fejlesztés: Meridian: New World (6:00)
Activision-Blizzard pénzügyi jelentése: Jók a kilátások (6:36)


A Nintendo-nál nem lehetnek kifejezetten boldogok, hiszen a legutóbbi pénzügyi adatok szerint az elmúlt időszakban alaposan lebőgött a Wii U. Elég ha annyit mondunk, hogy még Wii-ből is több kelt el, de a japánok így is kötik az ebet a karóhoz, azaz nem csökkentik a gép árát, helyette inkább játékokkal próbálnak minket vásárlásra bírni, a fentiekből ítélve kevés sikerrel. Talán majd legközelebb, de ti tartsatok addig is velünk, sziasztok!






Címkék:  EverQuest Next, Nintendo Wii U, Meridian: New World, Activision-Blizzard


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>