Denevér és az emberek - GTV NEWS 31. hét - 2. rész

Mike • 2013-08-24 21:58:33 • Rovat: Hírek


Már meg is érkezett a 31. hét második híradagja, amiben ezúttal is igyekszünk beszámolni minden fontosabb játékról, konzolról, vagy DLC-ről. Bemutatjuk nektek a Batman Arkham Origins-ban helyet kapó multiplayer-t, kivesézzük a BioShock Infininte jövőbeni DLC-it, de az Ouya kapcsán is szolgálunk majd érdekességgel.



Batman Arkham Origins / BioShock Infinite / Ouya / Take-Two



A Batman Arkham játékok történetében az Origins-ban kap először helyet multiplayer, amiben három csapatba tartozhatunk karakterünkkel: erősíthetjük Batman és Robin barátságát, beállhatunk az ördögien szimpatikus Joker mögé, de a légzési gondokkal küzdő Bane bagázsára is szavazhatunk.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:24)
Batman Arkham Origins és a Multiplayer (4:35)
DLC-k érkeznek a BioShock Infinite-hez (5:18)
Nem vásárolnak az Ouya-hoz játékokat (6:09)
Take-Two veszteségek, de jönnek a nagyágyúk (6:42)


A Take-Two kisebb veszteséggel számolt el az elmúlt időszakra nézve, de nem kell aggódni a cégnél, lévén a kiadó talán legerősebb időszaka következhet. A szeptemberi Grand Theft Auto V megjelenése garantáltan megrázza majd a világot, egyes elemzők szerint rekordok dőlhetnek meg, már ami az eladásokat illeti. Vajon igazuk lesz nekik? Tartsatok továbbra is velünk és nem maradtok le semmiről sem.






Címkék:  Batman Arkham Origins, Bioshock Infinite, Ouya, Take-Two


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>