GamesCom 2013 Hírösszefoglaló - 1. Rész

Mike • 2013-08-25 17:25:36 • Rovat: Hírek


Természetesen idén sem maradtunk GamesCom nélkül, ahol ezúttal is képviseltették magukat a nagyobb kiadók, játékok és konzolgyártók. Bár konferenciát csak az EA és a Sony tartott, szerencsére azonban a többieket sem kellett félteni, hiszen aki egy kicsit is számít, az nem hiányozhatott a kölni felhozatalból.



GamesCom 2013 Hírösszefoglaló - 1. Rész



A Sony a konferenciáján jelentette be, hogy a PS4 november 29-én jelenik meg Európában. Az is kiderült továbbá, hogy a PS3 árát csökkentik és különféle bundle csomagokkal igyekeznek elkápráztatni a potenciális vásárlókat. Külön öröm, hogyha egy játékot megveszel a jelenlegi konzolodra, utána kedvezményt kapsz a next-gen változatra, bár mindent összevetve talán gazdaságosabb megvárni a következő generációs kiadást.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:38)
A Microsoft nyit az Indie fejlesztők felé az Xbox One-al (4:06)
Érkezik a Sony-tól a free-to-play Little Big Planet Hub (4:40)
Call of Duty: Ghosts információk a GamesCom-ról(5:12)
PlayStation 4 megjelenési dátum és árcsökkenések (5:41)
Érdekességek a Battlefield 4-el kapcsolatosan (6:31)


A Battlefield 4 sem hiányozhatott Kölnből, sőt a DICE emberei egy rögtönzött gameplay-t is mutattak a nagyközönségnek, méghozzá a multiból. Kaptunk egy új játékmódot is, amiben a pályán véletlenszerűen felbukkanó bombákkal kell elpusztítani az ellenfél célpontjait, de nem árt majd sietni, mivel eközben a másik csapat is hasonló dologban mesterkedik. Ennyi lett volna a GamesCom-os hírcsokrunk első része, de ne aggódjatok, hamarosan érkezik a folytatás.






Címkék:  GamesCom, 2013, Microsoft, Xbox One, Sony, LittleBigPlanet Hub, Call of Duty: Ghosts, PlayStation 4, Battlefield 4


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>