GamesCom 2013 Hírösszefoglaló - 2. Rész

Mike • 2013-08-30 13:59:42 • Rovat: Hírek


Újabb összefoglalóval érkeztünk az idei GamesCom kapcsán, amiben a számos konzolos infó mellett olyan remek címekről is beszámolunk, mint a kártyajátékkal visszatérő Star Wars, a MOBA-ként szerencsét próbáló Dead Island, a kiegészítővel bővülő Diablo 3 és PC-s és PS4-en ingyenes repkedést biztosító War Thunder.



GamesCom 2013 Hírösszefoglaló - 2. Rész



A Sony nemcsak a PS3 árát csökkentette, hanem a PS Vita árcéduláját sem hagyta a régiben, sőt a két kiadás közötti különbség eltűnt, így mostantól kezdve mindkét kiszerelést 200 dollár ellenében vásárolhatjuk meg. És ha már PlayStation, az is kiderült, hogy az eddig PC exkluzívnak hitt free-to-play War Thunder PS4-en is tiszteletét teszi, méghozzá rögtön nyitócímként.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:28)
Star Wars: Force Collection, kártyajáték mobilokra (3:21)
Dead Island: Epidemic, zombis MOBA, vagyis ZOMBA (3:55)
XCOM: Enemy Within kiegészítő bejelentve (4:30)
Diablo 3 - Reaper of Souls kiegészítő bejelentve (5:02)
Free-to-Play War Thunder PC mellett PS4-re is (5:46)
A Sony végre Vita fronton is csökkenti árait (6:19)


Úgy tűnik, hogy manapság már mindenki MOBA-ban gondolkodik, ezért szinte meg sem lepődtünk, mikor kiderült, a Dead Island is műfajt vált. Az FPS-RPG keverék tehát átalakul, a ZOMBA-ként emlegetett Epidemic pedig Steam-en válik majd elérhetővé, méghozzá ingyenesen. A játékban nemcsak az ellenfelekkel kell megküzdenünk a kontrollpontok birtoklásáért, hanem a zombikkal is, akik ellen néha okosabb lesz összefogni, még ha érdekeink mást is diktálnak.






Címkék:  GamesCom, 2013, Star Wars: Force Collection, Dead Island: Epidemic, XCOM: Enemy Within, Diablo 3 - Reaper of Souls, War Thunder, Sony, PS Vita


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>