GamesCom 2013 Hírösszefoglaló - 3. Rész

Mike • 2013-09-01 17:10:45 • Rovat: Hírek


Megérkezett az idei GamesCom hírösszefoglaló műsorunk harmadik epizódja, amiben ugyan a rövidebb infók vették át az uralmat, de nem kell aggódni, a videó végén azért bekúszott pár komolyabb téma is, mint például a Beyond: Two Souls többjátékos módja, vagy épp a The Elder Scrolls Online fizetési rendszere.



GamesCom 2013 Hírösszefoglaló - 3. Rész



A The Elder Scrolls Online szembe megy a mai trendekkel és esze ágában sincs free-to-play rendszerrel megjelenni, helyette a sokak szerint már régen a gödörben sínylődő havi fizetési megoldást használja majd. A készítők biztosak a sikerben, ráadásul így nem kell kivágniuk semmit sem, mivel nem lesznek plusz költségek után járó extra tartalmak.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek minden mennyiségben (0:27)
Beyond Touch, Beyond: Two Souls érdekességek (4:51)
The Elder Scrolls Online információ az előfizetésről (5:22)
Sherlock Holmes: Crimes and Punishments részletek (6:02)


A Sherlock Holmes: Crimes and Punishments több pontban is változik a sorozat korábbi részeihez képest. Először is most a készítők most használnak először Unreal Engine 3-at a meghajtáshoz, de ez még nem minden, mivel a főszereplőnk is jóval modernebb felfogásban készült el, sőt az ügyek is sokkal sötétebbek lesznek. A kalandjátékos elemek sem maradnak a régiben, ezúttal jóval több lehetőségünk lesz az ügyek felgöngyölítésére, kutathatunk, fejtörőket oldhatunk meg, de akár ki is kérdezhetünk embereket.






Címkék:  GamesCom, 2013, Beyond: Two Souls, Beyond Touch, The Elder Scrolls Online, Sherlock Holmes: Crimes and Punishments


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>