Dragon Age: Inquisition infók - GTV NEWS 32. hét - 1. rész

Mike • 2013-09-02 17:37:32 • Rovat: Hírek


Megannyi GamesCom-os összefoglaló után most jöjjön egy kis heti hírműsor, amiben bemutatjuk nektek a Civilization online-os kivetülését, ránézünk az Arma 3 kampánya körüli gondokra, beszámolunk a Dragon Age: Inquisition-ről, végül pedig a Company of Heroes 2 körüli gondok is kapnak egy szeletet.



Civilization Online / ARMA 3 / Dragon Age: Inquisition



A Dragon Age: Inquisition nemcsak látványban hoz majd változást a sorozat történetébe, de tartalom terén is, mivel minden korábbinál nagyobb területen mozoghatunk hőseinkkel. Kasztok terén is több választásunk lesz, de a készítők visszahozzák a fajválasztás lehetőségét is.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:28)
Bejelentették, hogy készül a Civilization Online (3:14)
Az ARMA 3-hoz csak később kapunk kampányt (4:04)
PlayStation All-Stars Island, a Sony Endless Runnerje (4:32)
Információk a Dragon Age: Inquisitionről (5:03)
Átverés a Company of Heroes 2? (6:14)


A Bohemia Interactive nagyon belemerült az ARMA 3 fejlesztésébe, ezért sajna nem maradt idő az egyjátékos kampány elkészítésére. Nincs azonban baj, a srácok a megjelenést követően adják ki a tartalmat, méghozzá 3 ingyenes DLC-be csomagolva, így bármikor is ruházunk be a játékra, nem fogunk lemaradni semmiről. Amíg pedig várunk, készíthetünk küldetéseket, multizhatunk, vagy épp az előre elkészített missziókban kalandozhatunk kedvünkre.






Címkék:  Civilization Online, Arma 3, PlayStation All-Stars Island, Dragon Age: Inquisition, Company of Heroes 2


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>