GamesCom 2013 Hírösszefoglaló - 4. Rész

Mike • 2013-09-03 19:03:48 • Rovat: Hírek


Elérkeztünk az idei GamesCom utolsó összefoglalójához, amiben ezúttal is a rendezvény leginkább érdekes híreiről számolunk be nektek. A rövidebb infómorzsák után ránézünk a The Elder Scrolls Online fizetési rendszerére, bemutatjuk nektek a Dead Sky-t, végül pedig a F.E.A.R. Online is kap egy kis szeletet az almából.



GamesCom 2013 Hírösszefoglaló - 4. Rész



A The Elder Scrolls Online-ról csak nemrég derült ki, hogy a havidíjas fizetési modellt használja majd, erre most megtudtuk azt is, hogy a mikrotranzakciós rendszer sem lesz elvetve. Szerencsére így nem lehet majd előnyökhöz jutni, maximum csak szebb ruhánk, jobban csillogó kardunk és megannyi mutáns hátasunk lehet, legalábbis ezt ígérték nekünk a fejlesztők.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek minden mennyiségben (0:34)
The Elder Scrolls Online, lesz mikrotranzakció is (3:25)
Dead Sky: Egy újabb zombis tower defense játék (3:56)
Részletek a F.E.A.R. Online-al kapcsolatosan (4:28)


A Dead Sky egy újabb zombis tower defense játék lesz, amiben körről-körre kell építkeznünk, miközben a leölt ellen után kapjuk a fifetésünket, amiből fejlődhetünk, esetleg bővíthetjük erődünket. A fejlesztők azt ígérik, hogy megannyi lehetőséget pakolnak be nekünk és így nem lesz két ugyanolyan misszió, vagy küldetés, minden változni fog, így növelve az újrajátszhatósági faktort.






Címkék:  GamesCom, 2013, The Elder Scrolls Online, Dead Sky, F.E.A.R. Online


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>