Csicsa az új NFS-ben - GTV NEWS 33. hét - 1. rész

Mike • 2013-09-08 17:21:13 • Rovat: Hírek


Már be is futottak a 33. hét hírei, amikből ezúttal is két hírműsort szerkesztettünk össze nektek. Az első adagban beszélünk egy keveset az NBA 2K14-ben visszatérő Crew módról, a Need for Speed: Rivals-ban helyet kapó testre szabhatóságról és végül a Grand Theft Auto V Online-ról is.



Need for Speed: Rivals / Grand Theft Auto Online / The Sims 4



Bár a Rockstar elismerte, hogy a Grand Theft Auto V Online-t akár külön is forgalmazhatni lehetne a rengeteg lehetőség miatt, ehelyett inkább ingyen adják oda azoknak, akik behúzzák a játékukat. Ebben az esetben ez azért is érdekes, mivel többek szerint egy MMO szintű módot kapunk a multiplayer személyében, amiért manapság szinte mindenki pénzt kérne.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:27)
Néhány látnivaló a Legacy of Kain: Dead Sun-ról (4:44)
Visszatér a Crew Mode az NBA 2K14-ben (5:22)
Új The Lord of the Rings játékok érkezhetnek (5:56)
Need for Speed: Rivals cicomázási lehetőségei (6:28)
Grand Theft Auto Online ingyen kapják a vásárlók (7:00)
The Sims 4, testre szabhatóság mindenek felett (7:27)


A Need for Speed: Rivals-ban újra cicomázhatjuk járgányainkat, méghozzá elég széles keretek között. A versenyzők kreativitásának csak a képzeletük szabhat határt, azonban a zsernyákoknak már jóval szűkösebb lehetőségek állnak majd rendelkezésükre, de egy-két festést ők is választhatnak, így téve egyedivé a szirénás járgányukat.






Címkék:  Legacy of Kain: Dead Sun, NBA 2K14, The Lord of the Rings, Need for Speed: Rivals, Grand Theft Auto Online, The Sims 4


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>