Remek volt a HumbleOriginBundle - GTV NEWS 34. hét

Mike • 2013-09-10 18:22:01 • Rovat: Hírek


A 34. héten zajlott a GamesCom, ezért most csak egy hírműsorral jelentkezünk, amiben beszámolunk nektek az Evil Genius készülő folytatásáról, a hatalmas sikert aratott Humble Origin Bundle-ről, az online vizekre evező Panzer General-ról, végül pedig a teleportáló mutánsokkal megspékelt Nether-ről.



Evil Genius / HumbleOriginBundle / Panzer General Online



Annak idején az Evil Genius egy teljesen korrekt Dungeon Keeper klón volt és még a sikerek sem kerülték el a címet, így szinte adná magát a dolog, hogy készüljön a folytatás. A készítők azonban egyelőre egy free-to-play változatban gondolkodnak, az abból befolyó összeget pedig már a valódi második részre fordítanák.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:29)
Készülőben van egy Evil Genius folytatás (4:02)
Robbantott a HumbleOriginBundle (4:37)
BlueByte készíti a Panzer General Online-t (5:14)
A DayZ után érkezik a Nether (5:41)


Minden létező rekordot megdöntött a Humble Origin Bundle, ahol szinte aprópénzért kaphattunk meg olyan címeket, mint a Dead Space, a Dead Space 3, a 2010-es Medal of Honor, vagy épp a Battlefield 3. Az Electronic Arts tehát dörzsölheti a markát, hiszen egyre inkább növekszik az Origin felhasználók száma. Talán véletlen, hogy pont most vezették be az achievement-ekre hajazó Origin pontokat?






Címkék:  Evil Genius, HumbleOriginBundle, Panzer General Online, Nether


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>