Dragon Age Keep a mentéseinkért - GTV NEWS 35. hét - 1. rész

Mike • 2013-09-16 16:32:10 • Rovat: Hírek


Újabb hétnek esünk neki, legalábbis, ami a híreket illeti. A 35. héten sem úsztuk meg a komolyabb történéseket: a Criterion bejelentette, hogy nem készítenek több Need for Speed-et, a Dragon Age esetében talán megoldják a mentésátvitelt, a Grand Theft Auto V pedig igazi bandákkal igyekszik meggyőzni a vásárlókat.



Need for Speed / Dragon Age Keep / Grand Theft Auto V



A Criterion megcsömörlött, hiszen úgy tűnik, nem kívánnak több Need for Speed játékot készíteni. Mondjuk a meglehetősen vegyes visszhangot látva ez nem is csoda, pedig az általuk fejlesztett epizódok nem voltak rosszak, csak épp egy kis Burnout beütést is kaptak.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:30)
A Criterion Games kiszállt a Need for Speed-ből (4:50)
Démon által megszállva: Bound by Flame (5:20)
Dragon Age Keep a korábbi mentések mentésére (5:58)
Grand Theft Auto V és a Crew rendszer (6:34)


A BioWare egy meglehetősen egyedi rendszert fejlesztett ki azért, hogy a Dragon Age-es mentéseinket a next-gen masinákra is átvihessük. Ez a Dragon Age Keep, ahol több jellemzőt is beállíthatunk, így úgy hozhatunk létre egy előtörténetet, hogy ki sem kell játszanunk az elődöket.






Címkék:  Criterion Games, Need for Speed, Bound by Flame, Dragon Age Keep, Grand Theft Auto V


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>