Battlefield 4 infók - GTV NEWS 35. hét - 2. rész

Mike • 2013-09-19 15:04:51 • Rovat: Hírek


A 35. hét második hírösszefoglalójában is bőven kijut a jóból, hiszen nagyobbnál-nagyobb nevek képviseltetik magukat a műsorban. Elsőként is itt van a Nintendo, akik számos bejelentéssel készültek, de nem feledkezhetünk meg a Battlefield 4-ről, valamint a Grand Theft Auto V-ről sem.



Nintendo 2DS / Battlefield 4 / Grand Theft Auto V



Az EA bejelentette, hogy nem kell évenkénti Battlefield-re számítanunk, mivel a DICE nem akar egy futószalag terméket kreálni a lövöldéből. Nincs ok azonban kesergésre, mivel a szünetekben is érkeznek komoly címek, példának okáért a TitanFall és a Star Wars: Battlefront.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:30)
A Nintendo bejelentget, jön a Nintendo 2DS (4:36)
Az EA szerint nem lesz futószalag cím a Battlefield (5:27)
Grand Theft Auto V és a különleges kiadások (5:57)
Battlefield 4 multiplayer játékmódok (6:37)


A japánok úgy tűnik, kezdenek hallgatni az elemzőkre, mivel nem elég, hogy bejelentették a Nintendo 2DS-t, a gép mellett még a Wii U árából is lefaragtak. Ez azonban vegyes érzelmeket váltott ki egyeseknél, ugyan a játékosok örülnek a csökkentésnek, egyes vélemények szerint ez nem fogja megoldani a Nintendo gondját, ami a next-gen konzolok érkeztével csak nőni fog.






Címkék:  Nintendo 2DS, Battlefield 4, Grand Theft Auto V


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>