Xbox One a felhőkben - GTV NEWS 36. hét - 1. rész

Mike • 2013-09-24 18:18:46 • Rovat: Hírek


Igazán különleges hét a 36., hiszen a hírműsoraink anyagába egyetlen Grand Theft Auto V-ös infó sem csúszott be, de nem kell aggódni, így is lesz miben gyönyörködni. Ezúttal leginkább a Microsoft és a Sony háza táján nézünk szét egy kicsit, de a The Cross Plane projekt is megér egy misét.



Xbox One / Call of Duty: Strike Team / Sony



A Sony-hoz hasonlóan a Microsoft is felhő alapú rendszerrel oldaná meg a visszafelé kompatibilitást. Míg a japánok a Gaikai rendszernek szavaztak bizalmat, addig az Xbox One esetében az Azure Cloud-dal futhatunk majd össze, de csak később, mivel a konzolok rajtjainál ez a funkció még nem lesz elérhető.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:30)
The Cross Plane: Lemásolták a Wii U kontrollerét? (4:00)
Xbox One visszafelé kompatibilitása Azure Cloud-al (4:32)
Megérkezett a tabletes Call of Duty: Strike Team (5:07)
A Sony is mozgolódik VR Headset fronton (5:40)


Az Oculus Rift óta egyre nagyobb figyelmet követelnek a különféle VR Headset-ek, amihez most a Sony is csatlakozna, legalábbis ha igazak a pletykák. Állítólag a japánok már készen is vannak az eszköz alapjaival, de most sokkal inkább a PS4-re koncentrálnak, ezért ha lesz is valami a dologból, az tuti, hogy nem mostanában készülnek el vele.






Címkék:  The Cross Plane, Wii U, Xbox One, Azure Cloud, Call of Duty: Strike Team, Sony, VR Headset


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>