Dead Rising 3 infók - GTV NEWS 36. hét - 2. rész

Mike • 2013-09-26 12:51:40 • Rovat: Hírek


A 36. hét második hírműsorában beszámolunk majd a Microsoft-ról, akik úgy tűnik, megint babráltak valamit az Xbox One kapcsán, de megtudjuk azt is, hogy milyen kötöttségekkel kell számolniuk azoknak, akik a PS Plus mellé kapják meg a DriveClub-ot, végül pedig még a Dead Rising rajongók is örülhetnek.



Xbox One / DriveClub / Dead Rising 3



Ha a PS Plus-szal együtt szerezzük be a DriveClub-ot, akkor igazából csak pályák, valamint kocsik tekintetében szenvedünk hiányt a többiekkel szemben, szinte minden funkció élni fog nálunk is. Külön öröm, hogy később kedvezményesen frissíthetjük "ingyenes" címünket a valódira, ebben az esetben pedig már a PS Plus előfizetés sem kötelező.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:27)
Megint találgat a Microsoft Xbox One ügyben (4:22)
DriveClub, ingyen next-gen versenyjáték a népnek (5:13)
Dead Rising 3 érdekességek zombie falváról (5:47)


A Dead Rising 3-ban 6 napunk lesz elhagyni a várost, mert bizony a hadsereg sem vár a végtelenségig. Na jó, ez nem igaz, mert akik nem bírják a kötöttségeket, azoknak ott lesz az Overtime mód, ahol se idő, se korlátok, azt csinálhatunk, amit csak akarunk. Érdemes lesz azonban felkészülni, mert a játék piszok nehéznek ígérkezik, így könnyedén ott hagyhatjuk az agyunkat az egyik sikátorban.






Címkék:  Microsoft, Xbox One, Driveclub, Dead Rising 3


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>