Deep Down csak PS4-re - GTV NEWS 37. hét - 1. rész

Mike • 2013-10-03 17:34:09 • Rovat: Hírek


A 37. héten is két hírműsorral szolgálunk majd nektek, ezúttal azonban újra a rövidebb infók lesznek többségben. Na jó, azért akad pár komolyabb téma is, mint például a PS Vita TV, vagy épp a Steam Family Sharing, de játékok terén is akadnak szereplők, például a kizárólag PS4-re érkező Deep Down.



PS Vita TV / Steam Family Sharing / Deep Down



A Valve legújabb ötlete, a Steam Family Sharing már kipróbálható állapotban van, így bárki becsatlakozhat a bétába. A rendszer lényege, hogy maximum 10 emberig nevezünk meg haverokat/rokonokat/családtagokat, akikkel később megoszthatjuk Steam-en játékainkat. Ők saját mentéssel és acsikkal dolgoznak, de az eredeti tulajdonos mindig előnyt élvez, ha becsatlakozik, akkor a kilépés és a vásárlás között választhatunk.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:28)
Érkezik a Sony-tól a PlayStation Vita TV (5:07)
Tom Clancy's EndWar Online, egy újabb MOBA (5:53)
A Valve bejelentette a Steam Family Sharing-et (6:25)
PlayStation 4 exclusive lesz a Deep Down (6:55)


Kizárólag PS4-re érkezik a Deep Down, ami bár első egy középkori sárkánygyilkolós RPG-nek néz ki, valójában ennél jóval többről lesz szó. A sztori a jövőben játszódik, de egy időgép segítségével több időszakba is betekintést nyerhetnek, így küzdhetünk majd sárkányokkal, de akár egyéb, még fel sem fedezett szörnyekkel is.






Címkék:  Sony, PS Vita TV, Tom Clancy's EndWar Online, Valve, Steam Family Sharing, PS4, Deep Down


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>