GTA V Online infók - GTV NEWS 37. hét - 2. rész

Mike • 2013-10-06 18:33:18 • Rovat: Hírek


A 37. hét második hírműsorában már nem kell nélkülöznünk a Grand Theft Auto V-öt, ami az eddigi legdrágább projekt a Rockstart történetében. Ennek emg is lett az eredménye, hiszen alaposan felbolygatta az eladásokat, már az első pár nap alatt elérte az 1 milliárd dolláros bevételt. Hát igen, ez már valami.



Infinity Blade 3 / World of Warcraft / Grand Theft Auto V Online



A Grand Theft Auto V Online egy igazi MMO élményét szolgáltatja, hiszen az általunk kreált karakterrel fejlődhetünk, pénzt szerezhetünk, ruházkodhatunk, vagy épp küldetéseket oldhatunk meg. Persze a PvP sem maradhat ki a lehetőségek közül, de szerencsére lesz passzív mód, amivel megelőzhetjük a csúfos halálozásainkat.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:28)
Új mobilos őrületről: Infinity Blade 3 érdekességek (5:54)
Egyre többen távoznak a World of Warcraft világából (6:35)
Információk a Grand Theft Auto V Online-ról (7:13)


Bár a World of Warctaft felhasználóinak a száma folyamatosan csökken, ne számítsunk arra, hogy free-to-play rendszerre vált a Blizzard. Elemzők szerint ugyanis ez jóval több gonddal járna, mint haszonnal, ráadásul számos lehetőséget újra kellene gondolni a játékon belül, ami ismét csak plusz munkát róna a fejlesztők nyakába.






Címkék:  Infinity Blade 3, World of Warcraft, Grand Theft Auto V Online


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>