Infók a Dark Souls 2-ről - GTV NEWS 38. hét - 2. rész

Mike • 2013-10-09 19:04:02 • Rovat: Hírek


A 38. hét második hírműsorában sem kell lemondanunk az érdekességekről. Az egyre növekvő rövidebb infós blokk után ránézünk a PS Plus legújabb jövevényeire, kihámozzuk, hogy mit is kapunk akkor, ha előrendeljük a Dark Souls 2-t, végül pedig megvizsgáljuk, hogy valóban lesz-e hiány a PS4 megjelenésekor.



PlayStation Plus / Dark Souls 2 / PlayStation 4



Újabb nagy durranásokkal bővült a PS Plus felhozatala, melyek közül mindenképp kiemelendő a Far Cry 3 és a Dragon's Dogma: Dark Arisen. Ha esetleg nem rendelkeztél még PS Plus tagsággal, akkor most is érdemes előfizetni rá, hiszen a PS4-re is továbbviheted a dolgaidat, így szinte semmit sem vesztesz vele.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:23)
Far Cry 3, Dragon's Dogma a PlayStation Plus-on (5:10)
Dark Souls 2 információk a megjelenésről (5:52)
Nem lesz elég PlayStation 4 az ünnepekre? (6:28)


Sok elemző szerint a PS4 könnyedén hiánycikké válhat, de a Sony gyorsan megnyugtatott mindenkit, hogy ettől nem kell tartani. Elárulták, hogy rájöttek arra, miként oldhatják meg a gond nélküli utánpótlást, így még akkor sem késnének a szállítással, ha maga a Microsoft próbálná őket megakadályozni ebben.






Címkék:  Far Cry 3, Dragon's Dogma, PlayStation Plus, Dark Souls 2, PlayStation 4


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>