Valve bejelentések - GTV NEWS 39. hét - 1. rész

Mike • 2013-10-14 03:23:31 • Rovat: Hírek


A 39. hét első hírműsorában bemutatjuk nektek a free-to-play rendszerrel repkedő Ace Combat: Infinity-t, ránézünk a Grand Theft Auto Online-ban helyet kapó mikrotranzakciós dologra, de a Valve bejelentései sem tűnhetnek el a süllyesztőben, nem úgy, mint műsorban szereplő Star Wars játékok.



Ace Combat: Infinity / Grand Theft Auto Online / Valve



Free-to-play rendszerrel érkezik az Ace Combat: Infinity, de a fejlesztők ígérik, hogy előnyökhöz nem juthatunk a vásárlások által. A játékban helyet kap egy üzemanyagos cucc, ami folyamatosan csökken, minden egyes akciónk vonogat le az összes naftánkból. Ez később újratöltődik, de ha unjuk a banánt, akkor hirtelen pénzt költve tankolhatjuk tele a járgányunkat.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:29)
Egy csomó Star Wars játék ment a süllyesztőbe (4:27)
Részletek a free-to-play Ace Combat: Infinity-ről (5:02)
Mikrotranzakciók a Grand Theft Auto Online-ban (5:36)
SteamOS-es gépeket hoz a Valve a nappalikba (6:07)


Valós pénzért vásárolhatunk majd a Grand Theft Auto Online-ban is, de nem kell aggódni, valód előnyökhöz itt sem juthatunk. Egyedül csak a virtuális bankszámlánkat növelhetjük ilyen módon, azaz nem lehet több életerőnk, vagy szuperebb fegyverünk, csak a zsebünk dagadhat egy kicsit jobban, mint a többieknek.






Címkék:  Star Wars, Ace Combat: Infinity, Grand Theft Auto Online, SteamOS, Valve


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>