Újít az Infinity Ward? - GTV NEWS 39. hét - 2. rész

Mike • 2013-10-15 20:13:44 • Rovat: Hírek


A 39. hét második hírösszefoglalójában bemutatjuk majd nektek a Valve legújabb kütyüjét, a Steam kontrollert, utánanézünk, hogy miről is maradtunk le a Star Wars 1313 sajnálatos törlése okán, végül pedig megosztunk pár infót a készülő Call of Duty: Ghosts-ról, ami legszívesebben elfelejteni a lineáris múltját.



Valve / Star Wars 1313 / Call of Duty: Ghosts



A Valve szinte mindenkit meglepett az új kontrollerével, amin nem kaptak helyet analóg karok, helyette két trackpad-et simogathatunk bőszen. Állítólag ennek hála jóval nagyobb pontosságot érhetünk el, sőt immáron az RTS-ek irányítása sem korlátozódik le a billentyűzet-egér kombóra. Nekünk bejön a cuccos, reméljük, hogy az ára sem lesz túlszabott.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:29)
Működés közben a Valve új Steam kontrollere (4:33)
Részletek az elkaszált Star Wars 1313 kapcsán (5:22)
Call of Duty: Ghosts, a lineáris pályák már a múlté (5:57)


Az Infinity Ward meghallgathatott pár korábbi Modern Warfare tesztet, mivel a Ghosts kapcsán elköhintették, hogy a lineáris játékélmény már a múlté. Az új részben nagyobb pályákon akciózhatunk, sőt a történet bizonyos pontjain még választások is kísérteni fognak minket, de ez még nem minden, hiszen immáron mi magunk választhatjuk meg, hogy lopakodunk, vagy agyatlan robot módjára berontunk a frontvonal mögé.






Címkék:  Valve, Star Wars 1313, Call of Duty: Ghosts


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>