CoD: Ghosts multi infók - GTV NEWS 40. hét - 1. rész

Mike • 2013-10-27 00:07:46 • Rovat: Hírek


Újabb hírműsorral jelentkezünk, amiben ráadásul szinte minden lesz, kezdve a Sony féle mobilos alkalmazástól, a Call of Duty: Ghosts részletes multis bemutatásán keresztül, egészen az Xi3 Piston Console-ig, ami nem egy Steam Box, de mégis, vagy mégsem? A 40. hét történéseiből kiderül, legalábbis reméljük.



Call of Duty: Ghosts / Nintendo Direct / Xi3 Piston Console



A Call of Duty: Ghosts multiplayer-e meglepő szeretne lenni, ezért aztán hoz mindent, amit csak az Infinity Ward-os srácok tudnak. Lesznek squad-ok, amiknek pár új játékmód is dukál, de a dedikált szervereknek is örülhetünk, csak aztán kapjunk rajtuk XP-t.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:29)
Call of Duty: Ghosts multiplayer részletek (4:49)
Bemutatták a Sony Mobile Applikációt (5:25)
Megint volt Nintendo Direct és bejelentések (5:54)
Xi3 Piston Console nem egyenlő a Steam Box-al (6:07)


A legújabb Nintendo Direct-en ismét számos bejelentéssel igyekeztek vásárlásra csábítani minket a japánok, akiken egyre jobban látszik a nyomás. A Wii U nem fogy elég, ráadásul hamarosan megérkeznek a valóban next-gen konzolok, ők pedig még az árcsökkenést is bevetették az érdekében. Reméljük, hogy ez és pár új cím elég lesz az üdvösséghez, mert ha nem, akkor a Nintendo csak a Microsoft és a Sony mögött kulloghat.






Címkék:  Call of Duty: Ghosts, Sony Mobile, Nintendo Direct, Xi3 Piston Console, Steam Box


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>