Elhunyt Tom Clancy - GTV NEWS 40. hét - 2. rész

Mike • 2013-10-28 14:07:08 • Rovat: Hírek


A 40. hét második hírműsora sajnos nemcsak a boldog bejelentésekről, valamint a várva várt folytatásokról szól, mivel Tom Clancy, számos politikai thriller szerzője és jó pár játék történetének írója elhunyt. Legutóbbi munkája a Splinter: Call Blacklist volt, a következő pedig a Division lesz. Nyugodjék békében.



Batman Arkham Origins Wii U / Valve Steam Box / Tom Clancy



A Warner Bros. bejelentette, hogy a Nintendo Wii U-s Batman: Arkham Origins-ből kimarad a multi, cserébe viszont valamivel olcsóbb lesz a játék. Arra nem tértek ki, hogy később pótolják-e a hiányosságot, de a DLC-kről tuti nem kell majd lemondaniuk a konzol tulajdonosainak.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:26)
Batman Arkham Origins Wii U-n multi nélkül (3:51)
Nem olcsók a Sony-nak az ingyenes PS+ játékok (4:20)
A Valve Steam Box-ának hardver specifikációja (4:51)
Elhunyt Tom Clancy (5:42)


A Sony beismerte, hogy nem kevés pénzt költ arra, hogy a kiadók benevezzék a játékaikat a PS Plus akcióiba. Mint kiderült, a cégek jóval több zsetont kapnak, ha teljesen ingyenessé teszik címeiket és bár így a japánok pénztárcája kicsit megcsappant, azért aggódni nem kell értük, mivel a rengeteg előfizetésnek köszönhetően ez az összeg lassanként visszavándorol a számlájukra.






Címkék:  Batman Arkham Origins, Wii U, Sony, Valve, Steam Box, Tom Clancy


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>