THQ vs. EA - GTV NEWS 41. hét - 1. rész

Mike • 2013-11-03 23:26:21 • Rovat: Hírek


A 41. hét első hírműsorában igazi nagy címek teszik majd tiszteletüket, hiszen beszámolunk az Assassin's Creed 4 - Black Flag Season Pass-áról, valamint a Call of Duty: Ghosts gépigényéről is, de ez még nem minden, hiszen egy remake, valamint egy pereskedés is szerepel a műsorlistánkon.



Assassin's Creed 4 - Black Flag / Call of Duty: Ghosts / THQ vs. UFC



A THQ beperelte az EA-t, mondván anno a UFC jogok körüli hercehurcában alaposan átverték őket és időhúzással spóroltuk maguknak pénzt. Természetesen a kiadó mindent tagad, így könnyen előfordulhat, hogy legközelebb már a bíróságon találkoznak a felek.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:26)
Felújítják a Gabriel Knight: Sins of the Fathers-t (4:49)
Az Assassin's Creed 4 is kap Season Pass-t (5:20)
Call of Duty: Ghosts rendszerkövetelmény az egekben (5:59)
A THQ perelhet a UFC jogok miatt, bepalizták őket (6:34)


A mostanság oly divatos Season Pass sem hiányozhat az Assassin's Creed 4- Black Flag felhozatalából, aminek hála megannyi DLC-re tehetjük rá a kampónkat, méghozzá jóval olcsóbban. A legérdekesebben mindenképp a fekete bőrű első tisztünk kalandjai ígérkeznek, de szintén jónak tűnik a hajónkat feltuningoló pack. Természetesen később további kiegészítőkhöz is szerencsénk lehet, amelyek nagyobbik része - legalábbis szerintünk - tuti, hogy a multiba fog beleszólni.






Címkék:  Gabriel Knight: Sins of the Fathers, Assassin's Creed 4 - Black Flag, Call of Duty: Ghosts, THQ, UFC


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>