Rekordok GTA módra - GTV NEWS 41. hét - 2. rész

Mike • 2013-11-05 19:41:48 • Rovat: Hírek


A 41. hét második hírműsorára is bőven kijutott az érdekességekből, hiszen itt lesz velünk a folytatásnak örvendő The Amazing Spider-Man, az idén hazánkba is megjelenő PlayStation 4, valamint a Grand Theft Auto V is, ami annyi rekordot zsebelt be egy szuszra, hogy még PC-sként is öröm volt nézni.



The Amazing Spider-Man / PlayStation 4 / Grand Theft Auto V



Az Xbox One-nal ellentétben a PS4 már idén megjelenik hazánkba, sőt a Sony európai részlege már közzé is tette a hivatalos adatokat a géppel kapcsolatban. Ha nem elégszünk meg a géppel, akkor vehetünk egy olyan kiadást is, amiben már benne találjuk a Killzone: Shadow Fall-t is, csak hogy ne érezzük magunkat egyedül karácsonykor.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:26)
The Amazing Spider-Man PlayStation Vita-ra is (4:23)
Dream Chamber, új kalandjáték a Microids-tól (5:00)
PlayStation 4: December közepétől hazánkban is (5:31)
Grand Theft Auto V, rekordok terén is jeleskedik (6:07)


A Grand Theft Auto V azt hozta, amit vártunk tőle: szinte minden bevételi és egyéb rekordot megdöntött, ráadásul az első napokban olyan forgalmat produkált, amit korábban még a filmek sem tudtak megcsinálni. A Rockstar tehát ismét jó lóra tett és úgy fest, hogy bármihez nyúlnak, az tuti gyémánttá válik, de minimum arannyá. Nem is akarnak leállni, hiszen ha minden igaz, akkor hamarosan kibővülhet Michael, Trevor és Franklin kalandja, na meg persze a multi is.






Címkék:  The Amazing Spider-Man, Dream Chamber, Microids, PS4, Grand Theft Auto V


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>