Csúszik a Watch Dogs - GTV NEWS 42. hét - 1. rész

Mike • 2013-11-11 01:37:30 • Rovat: Hírek


A 42. héten leginkább a rövidebb infók között vájkálhatunk majd, hiszen kevesebb komolyabb dolog történt a virtuális világban, bár azért így is akad pár érdekesség. Az egyik ilyen az Nvidia által bejelentett újdonságokat takarja, míg a másik a Watch Dogs sajnálatos csúszását adagolja be a felbőszült rajongóknak.



Megannyi rövidhír / Nvidia / Watch Dogs



Az Nvidia egyszerre több újdonsággal is szolgált a legújabb videokártyájának bemutatása mellett, melyek közül kiemelkedik a ShadowPlay névre keresztelt videórögzítési lehetőség. Ennek hála jóval kisebb teljesítmény csökkenés mellett rögzíthetünk, ráadásul a felvett dolgokat egyszerre tolhatjuk ki internetre.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:27)
Az Nvidia bemutatta újdonságait (4:02)
Csak 2014-ben lesz Watch Dogs (5:08)


A Ubisoft nagyon sajnálja, de bizony 2014 elejére csúsztatta a Watch Dogs megjelenését, amit leginkább a plusz munkával indokolnak. Elmondásuk szerint ez a cím lehet a tökéletes next-gen játék, ezért nem akarnak kiadni a kezük közül félkész munkát. A rossz nyelvek szerint egyébként ez csak álca, mivel a franciák más megjelenések miatt döntöttek az eltolás mellett. Az igazságot sosem fogjuk megtudni, de a kutyák azért hiányozni fognak a karácsonyfa alól.






Címkék:  NVIDIA, Watch Dogs


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>