Beszámol a Ubisoft - GTV NEWS 42. hét - 2. rész

Mike • 2013-11-12 01:16:32 • Rovat: Hírek


A 42. hét hírműsorának folytatásában ismét a rövidebb infók dominálnak, de nem kell aggódni, pár komolyabb horderejű tudnivaló is bekúszott a listánkra. Beszámolunk többek között a Ubisoft elmúlt pénzügyi időszakáról, valamint az ex-Valve-os srácok által készített ígéretes kütyüről, a Cast AR-ről is.



SpaceBase DF-9 / Ubisoft / Cast AR



A Double Fine Fortnight-nak hála több projekt is megszülethetett, de nincs idő pihenni, mivel a SpaceBase DF-9 személyében már érkezik is a következő játék. A feladatunk az lesz, hogy egy kellemes légkörű űrbázist csináljunk a semmiből, miközben a külső támadásokkal is meg kell majd küzdenünk.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:24)
Már játszható a Double Fine SpaceBase DF-9 (4:12)
Gyenge eredményeket produkál a Ubisoft (4:45)
Volt Valve fejlesztők készítik a Cast AR-t (5:21)


A Ubisoft elárulta, hogy nem lepte meg őket az elmúlt pénzügyi időszak valamivel gyengébb adatai, mivel a next-gen konzolok érkezte előtt ez várható volt. Erre segített rá az is, hogy számos címüket elcsúsztatták, ráadásul a Splinter Cell: Blacklist és a Rayman Legends sem fogyott épp úgy, ahogy azt korábban várták. Sebaj, a jövőbe bizakodva tekinthetnek, mivel érkezőben van a The Crew, a South Park: Stick of the Truth, valamint a Watch Dogs is.






Címkék:  Double Fine, SpaceBase DF-9, Ubisoft, Valve, Cast AR


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>