Alien játék készül - GTV NEWS 43. hét - 1. rész

Mike • 2013-11-17 01:48:10 • Rovat: Hírek


A 43. hét első hírműsorában számos érdekes bejelentéssel tudunk szolgálni, bár azért pár kukázott Criterion projekt is színesíti a felhozatalt. Az új címek között mindenképp kiemelendő az Alien Isolation, amit a Creative Assembly csapata hegeszt és igazi túlélőhorrornak ígérkezik, csak aztán nehogy ráfázzon.



Basement Crawl / GTA Online Beach Bum Pack DLC / Alien Isolation



A Sega megígérte, hogy ezúttal rágyúr a minőségre, ami nem is csoda, hiszen az Aliens: Colonial Marines-szal rendesen befürödtek. A történet szerint Ripley lányát irányíthatjuk majd egy elhagyatott úrállomáson, ahol minő meglepetés, nem leszünk teljesen egyedül.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:25)
Törölt játékokról beszélt a Criterion Games (3:06)
Részletek érkeztek a Basement Crawl kapcsán (3:37)
Érkezik a GTA Online Beach Bum Pack DLC (4:08)
A SEGA beszélt az Alien Isolation-ről (4:38)


Kiegészül a GTA Online, a Rockstar ugyanis bejelentette a Beach Bum DLC-t, ami a strandok világát hozza el nekünk a GTA V multijába. Új ruhák, feladatok és járgányok színesítik az eddig sem unalmas összképet, ez azonban még nem minden, mivel hamarosan további kiegészítések is napvilágot láthatnak. Ezek közül az egyik legérdekesebb a Content Creator, aminek segítségével mi magunk is alkothatunk dolgokat a játékban.






Címkék:  Criterion Games, Basement Crawl, GTA Online Beach Bum Pack DLC, Sega, Alien Isolation


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>