Steam Machine - GTV NEWS 43. hét - 2. rész

Mike • 2013-11-19 20:50:53 • Rovat: Hírek


A 43. hét folytatásában beszámolunk arról, hogy miként is vélekedik a szakma apraja nagyja a SteamOS-ről, valamint a Steam Machine-ról, elárulunk pár infót a készülő Wasteland 2-vel kapcsolatban, utánajárunk, hogy mi is készül Deus Ex cím alatt, végül pedig megnézzük, hogyan is frissül a PlayStation 4.



Steam Machine / Wasteland 2 / PlayStation 4



A Valve bizakodó a SteamOS-szel és a Steam Machine-nal kapcsolatban, ráadásul nincsenek egyedül, mivel számos elemző szerint ez az út lesz a járható a jövőben és azt sem zárhatjuk ki teljesen, hogy később a Microsoft és a Sony is előrukkoljon egy nyitottabb eszközzel.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:23)
A szakma véleménye a Valve féle Steam Machine-ről (3:12)
Részletek érkeztek a Wasteland 2 kapcsán (3:43)
A Square Enix-nél új Deus Ex játék készülődik? (4:15)
A PlayStation 4 első frissítésének részletei (4:45)


A Square Enix úgy tűnik semmit sem bíz a véletlenre, hiszen az utóbbi időszakban meglehetősen sikeres Deus Ex univerzumra rendesen ráfekszenek. Az hagyján, hogy egy next-gen játék készülget szépen csendben a színfalak mögött, de egy esetleges könyv, filmsorozat, sőt mozi sincs kizárva a témában, aminek a rajongók biztos örülni fognak.






Címkék:  Valve, Steam Machine, Wasteland 2, Square Enix, Deus Ex, PlayStation 4


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>