Ismét csak a rövidhírek - GTV NEWS 44. hét - 2. rész

Mike • 2013-11-23 23:33:54 • Rovat: Hírek


A 44. hét folytatásába sem sikerült hosszabb infót préselnünk, de a sok kicsi sokra megy alapon ezúttal sem vagyunk híján érdekességeknek. Nagy nevekben tehát nem lesz hiány, ráadásul a számos játék mellett a PlayStation 4-et, valamint az Xbox One-t sem hagyjuk szó nélkül. Vágjunk is bele!



Titanfall / The Walking Dead / Call of Duty: Ghosts



A 2K Games igazán remek pénzügyi időszakot zárhat maga mögött, ami talán senkit sem lep meg, hiszen megjelent a Grand Theft Auto V. Természetesen nem ez az egyedüli játék szállította a dollárokat, jól fogyott még az előző GTA, az NBA 2K14, valamint a Borderlands 2 is.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:23)


A Telltale Games bejelentette a The Walking Dead GotY kiadását, amiben az öt epizód és a DLC mellett pár extrának is örülhetnek a rajongók, ez még azonban nem minden, mivel kiderült, hogy a második évadban Clementine-t is irányításunk alá vehetjük.






Címkék:  Titanfall, Uncharted, 2K Games, The Walking Dead, Grand Theft Auto V, Trine 2, Kinect Sports Rivals, Mortal Kombat, Call of Duty: Ghosts


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>