BlizzCon a porondon - GTV NEWS 45. hét - 1. rész

Mike • 2013-12-03 20:27:25 • Rovat: Hírek


A 45. hét első hírműsorában leginkább a BlizzCon kapja a főszerepet, hiszen a Blizzard megannyi bejelentéssel szolgált a rendezvényen. Talán a legfontosabb, hogy érkezőben van a World of Warcraft - Warlords of Draenor, de a Diablo 3 sem maradt újdonság nélkül, hiszen PS4-re futhat majd be az Ultimate Evil Edition.



CoD: Ghosts / Diablo III Ultimate Evil Edition / WoW - Warlords of Draenor



Az Activision nem hagyja annyiban és már a Call of Duty: Ghosts megjelenését követően elhíresztelték, hogy ők bizony az első nap 1 milliárd dolláros bevétellel számolnak. Persze ez még távol áll a valóságtól, hiszen csak a leszállított kópiákat adták össze, de az tény, hogy a játék szinte az összes eladási lista élén landolt, ami azért már jelenthet valamit.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:27)
A COD: Ghosts is millárdot termelt! Vagy mégse? (3:24)
Érkezik a Diablo III Ultimate Evil Edition PS4-re (4:08)
World of Warcraft - Warlords of Draenor bejelentve (4:42)


A World of Warcraft legújabb kiegészítőjében számos újdonság tűnik majd fel, melyek közül a legérdekesebbnek a saját erődök lehetősége ígérkezik. Miután szereztünk egy ilyet, saját NPC-kkel népesíthetjük be, akik később nekünk dolgoznak, de pár missziót is kicsikarhatunk belőlük.






Címkék:  Call of Duty: Ghosts, Diablo III Ultimate Evil Edition, World of Warcraft - Warlords of Draenor


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>