Visszatért az NBA Live - GTV NEWS 47. hét - 1. rész

Mike • 2013-12-10 20:22:31 • Rovat: Hírek


A 47. hét is bőven tartogat érdekességet a virtuális világ kapcsán, úgyhogy a szokásos rövidebb infók után megnézzük, hogy miként startolt el Amerikában a PlayStation 4, miféle játék a Magus, végül pedig az NBA Live sorozat legújabb részét sem hagyjuk szó nélkül, ami visszatért ugyan, de bár ne tette volna.



PlayStation 4 / Magus / NBA Live



Amerikában már az első nap egymillió PlayStation 4-et adtak el, ami mindenképp megsüvegelendő teljesítmény. Sajnos azonban az ilyenkor szokásos hibák sem maradtak el, többen panaszkodtak arra, hogy a gép nem kapcsol be, vagy épp lefagy, de a Sony már dolgozik a megoldáson.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:22)
Milliós rajtot vett a Sony PlayStation 4 (2:57)
Magus néven akció RPG van készülőben (3:34)
Kicsit betegen, de visszatért az NBA Live (4:08)


Idén már az EA is kiküldte öltözőjéből a saját kis kosaras játékát, de az NBA Live legújabb része messze nem hozza azt a színvonalat, amit vártunk tőle. A látvány gyenge, a játékmenet minden, csak nem jó, ráadásul ezekkel a gondokkal a fejlesztők is tisztában vannak, mivel a következő hónapokra megannyi javítást és videós edzést ígérnek a csalódott játékosoknak.






Címkék:  Sony, PlayStation 4, Magus, NBA Live


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>