Lehet még C and C játék? - GTV NEWS 47. hét - 2. rész

Mike • 2013-12-13 11:22:39 • Rovat: Hírek


A 47. hét második hírműsora is rövidebb egy kissé, de ez senkit se tántorítson el, mivel a bekerült infók ismét megannyi érdekességet tartogatnak. Szó lesz majd a Ninja Theory esetleges jövőjéről, a free-to-play Command & Conquer visszatéréséről, valamint az Xbox One kellemes rajtjáról is.



Ninja Theory / Command & Conquer / Xbox One



Az EA ugyan még nem jelentett be semmit, sokan mégis úgy vélik, hogy visszatérhet az eddig elkaszáltnak hitt free-to-play Command & Conquer, igaz egy másik csapat munkálkodhatna rajta. Mi nagyon reménykedünk a visszatérésben, hiszen anno a bétával sem volt gond, ezért is álltunk értetlenül a kukázás döntése mellett.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:24)
A Ninja Theory a mobilokban látja a jövőt? (2:51)
Mégis lesz új Command & Conquer játék? (3:20)
1 millió eladott Xbox One, hibák is akadnak (3:49)


A Microsoft örömmel jelentette be, hogy az Xbox One már az első nap folyamán átlépte a bűvös 1 milliós határt, ezzel pedig házon belül új rekordot állított fel, hiszen annak idején még az Xbox 360 sem tudott ilyen számokat produkálni. Sajnos azonban nem minden a csillogás, mivel egyesek hibás géppel gazdagodtak, amiket a Microsoft ígérete szerint hamarosan kicserélnek.






Címkék:  Ninja Theory, Command & Conquer, Xbox One


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>