Megőrültek a PS4 vásárlók - GTV NEWS 48. hét - 1. rész

Mike • 2013-12-16 14:33:01 • Rovat: Hírek


Legújabb heti hírműsorunkban beszámolunk arról, hogy milyen ádáz harcok, illetve verekedések folytak egy-egy PlayStation 4-ért, ezt követően megosztunk pár infót a készülő Quantum Break-kel kapcsolatban, végül pedig ránézünk a Steam-re is, hiszen az elmúlt időszakban új funkcióval bővült a Valve rendszere.



PlayStation 4 / Quantum Break / Steam



A Remedy fejese, Sam Lake elárulta, hogy nemcsak a jó fiúval ugrálhatunk a Quantum Break-ben, hanem időnként a főgonosz szerepét is magunkra ölthetjük, akivel még a jövőbe is tekingethetünk. ezáltal kihatással lehetünk a sztorira, sőt közvetve még egy TV sorozatot is befolyásolhatunk.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:24)
Törtek-zúztak az őrült PlayStation 4 vásárlók (3:40)
Részletek a Quantum Break kapcsán (4:20)
Újabb funkciókkal bővült a Steam (4:49)


Újabb funkcióval bővült a Steam, aminek hála a játékosok maguk pontozhatják a játékokat, sőt kisebb teszteket is írhatnak róluk. Külön fel van tüntetve az is, hogy az adott személy hány órát mozgott a virtuális világban, így mi magunk dönthetjük el, hogy mennyire hallgatunk a szavaira. Később egyébként új funkciók is beépülnek a rendszerbe, amikkel még könnyebben tudunk választani az egyre bővülő játékkínálat közül.






Címkék:  PlayStation 4, Quantum Break, Steam


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>