Folytatódik a The Walking Dead - GTV NEWS 49. hét - 1. rész

Mike • 2014-01-02 12:11:32 • Rovat: Hírek


A 49. hétre sajnos nem igazán jutott bővebb infó, de megembereltük magunkat, így ezúttal is két műsorban kapjátok meg a szokásos híradagotokat. Az első részben többek között szót ejtünk a Gran Turismo 6-ban helyet kapó mikrotranzakciós rendszerről, a Battlefield 4-ről, valamint a The Walking Dead folytatásáról is.



The Walking Dead / Battlefield 4 / Gran Turismo 6



Végre elstartolt a Telltale féle The Walking Dead második szezonja, amiben ismét előkerül kedvenc kis Clementine-unk, akit még irányíthatunk is az elpusztult világban. Más arcokkal is összefuthatunk majd, de ez persze még a jövő zenéje.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:27)


Az Electronic Arts semmit sem akar a véletlenre bízni, ezért a DICE csapatát teljesen ráállította a Battlefield 4 hibáinak kijavítására, hátha így még megmentheti a renoméját. Ennek hála a többi DLC-, illetve játékterv valószínűleg csúszni fog, de a kiadó szerint ez teljesen érthető és nem fognak zúgolódni miatta a rajongók.






Címkék:  Ultra Super Street Fighter 4, Razer, The Walking Dead, Heroes of Dragon Age, Battlefield 4, Gran Turismo 6, Arma 3, Nintendo, All Points Bullettin, Assassin's Creed


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>