Viszik a PS4-et, mint a cukrot - GTV NEWS 49. hét - 2. rész

Mike • 2014-01-02 12:11:45 • Rovat: Hírek


Folytatódik a 49. hét hírműsora, de az első részhez hasonlóan a másodikban sem lesz sok komolyabb infó, tehát ezúttal is a rövidebb szösszenetek uralják a műsoridőt. Azért így is kapunk egy kis Assassin's Creed-et, PS4-es adatokat, egy GTA V-ös botrányt és egy újabb Steam-es rekordot is.



Assassin's Creed IV: Black Flag / Fallout 4 / Steam



A Bethesda hivatalosan is cáfolta, hogy bármilyen bejelentéssel készülnének a Fallout 4-gyel kapcsolatban, ugyanakkor a projekt létezését nem tagadták le. Sajnos a korábban egyetlen reménynek tartott visszaszámolós oldalról kiderült, hogy kamu, de azért bízunk benne, hogy valahol, egy mély bunkerben, páran görnyednek a monitorok előtt.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:25)


Újabb rekordnak örvendhet a Valve, hiszen a Steam-en még sosem tartózkodtak egyszerre annyian, mint az elmúlt időszakban. Ez persze köszönhető a rengeteg akciónak is, de mindenképpen bizakodásra adhat okot, hogy hiába érkezett meg az Xbox One és a PS4, sokan nem tágítanak a PC, valamint a Valve rendszere mellől.






Címkék:  Final Fantasy 14: A Realm Reborn, Assassin's Creed IV: Black Flag, Ridge Racer Slipstream, Destiny, Xbox One, PS4, Warhammer 40000: Storm of Vengance, Total War: Rome 2, Crytek, Gaikai, Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Revolution, Fallout 4, Valve, Steam, Rockstar


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>