Mit kell tudni a Daylight-ról? - GTV NEWS 50. hét - 1. rész

Mike • 2014-01-02 13:36:00 • Rovat: Hírek


Az 50. hét hírműsoraiban szerencsére ismét találunk hosszabb híreket, sőt már az első adás felhozatala is igen érdekesre sikeredett: utánajárunk, hogy milyen sztorit kínál nekünk a Daylight, beszámolunk az Xbox One merevlemeze körüli mizériáról, végül pedig egy kis Assassin's Creed 4 is jut a közösbe.



Daylight / Xbox One / Assassin's Creed IV: Black Flag



Az Unreal Engine 4 által hajtott Daylight-ban egy igazán kellemes környezetben barangolhatunk majd, ahol megannyi veszély leselkedik ránk, úgyhogy érdemes alaposan megfontolni minden egyes lépésünket. Korábban az épületben megannyi furcsa dolog történt, így nem meglepő, hogy se élő, se holt nem szívesen lépi át a bejárat küszöbét.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:25)
Információk érkeztek a Daylight kapcsán (5:23)
Xbox One, alig marad hely a merevlemezen? (5:56)
Marcus "Notch" Person vissza utasította a Valve-ot (6:31)
Érkeznek az Assassin's Creed 4: Black Flag tartalmak (7:07)


Új letölthető tartalmak érkeznek az Assassin's Creed 4: Black Flag kapcsán, amik leginkább a multira hatnak majd ki. Összesen 3 új, a single kalandban már látott szereplőnek örülhetnek a rajongók, de a későbbiekben további extrák is várhatóak a játékhoz.






Címkék:  Daylight, Xbox One, Marcus Notch Person, Valve, Assassin's Creed 4: Black Flag


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>