A Nintendo tovább küszködik - GTV NEWS 3. hét - 1. rész

Mike • 2014-02-08 14:16:22 • Rovat: Hírek


A 3. hét első hírműsorában ismét megannyi érdekességről tudunk beszámolni, hiszen itt lesz velünk a concept kocsikkal operáló Gran Turismo 6, az offline móddal és modtámogatással erősítő SimCity, a körbe-körbe versenyzőz NASCAR '14, valamint a Nintendo is, akik továbbra is küszködnek és erőlködnek.



Gran Turismo / SimCity / Apple / Nintendo



A Maxis végre beadta a derekát és bejelentette, hogy a legújabb, 10-es számot viselő frissítést követően elérhetővé válik a SimCity-ben az offline mód, később pedig a modtámogatás sem elképzelhetetlen. Nem is volt olyan nehéz, ugye?





A Nintendo továbbra is küszködik, ráadásul a korábbi becsléseket is lejjebb faragták, ami leginkább a Wii U elvárt teljesítményén látszott meg. Egyesek szerint a japánoknak itt az ideje kiszállni a konzolpiacról, de erről ők hallani sem akarnak, helyette inkább a mobilos részleg felé veszik az irányt.






Címkék:  Gran Turismo 6, State of Decay, Quake Live, SimCity, NASCAR '14, The Last of Us: Left Behind DLC, Pantheon: Rise of the Fallen, Road Redemption, Magic: The Gathering, The Wolf Among Us Episode 2: Smoke and Mirrors, Sly Cooper: Bentley's Hackpack, Apple, Nintendo


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>