AC III gondok - GTV NEWS 4. hét - 1. rész

Mike • 2014-02-10 16:54:09 • Rovat: Hírek


A 4. hétre is bőven kijutott nekünk a jóból, aminek hála annyi érdekességgel szolgálunk majd nektek, hogy tele lesz velük a padlás. Itt van rögtön a Kickstarter-en sikereket elérő Kingdom: Come Deliverance, a sci-fi RTS-ként készülő Etherium, de pár álhír is becsúszott a listánkba.



Kingdom: Come Deliverance / Etherium / Forza Horizon 2



A Mafia 2 alkotóinak legújabb projektje, a Kingdom: Come Deliverance szinte már a Kickstarter-es start másnapján sikeres volt, ennek hála pedig a srácok már az extrákért gyűjtik a pénzt. A középkorban játszódó fantasy-RPG-t egyébként több részletben kapjuk meg, de nem kell aggódni, hiszen nagyjából 70-80 órás játékidővel számolhatunk.





Egyre több pletyka kering arról, hogy már javában készül az Xbox One-ra szánt Forza Horizon folytatása. Hiába nincs még bejelentés, egyes források szinte az életüket tennék rá a dologra, ráadásul egy autógyártó cég is olyan infókat közölt, amiből sokan már ki is hámozták a Forza Horizon 2 közeledtét.






Címkék:  Kingdom: Come Deliverance, Etherium, Forza Horizon 2, Loadout, Dead Rising 3: Operation Broken Eagle DLC. Deadstate, Youtube, Xbox One, Electronic Arts, Renegade X, Borderlands 2 PS Vita, Resident Evil 4: Ultimate HD Edition, Arma III, Driveclub, PS Plus, Outlast, Bioshock Infinite, Metro: Last Light, Assassin's Creed III, Grand Theft Auto V, Microsoft


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>